STARE TEHNICĂ

Reactoarele cu ultrasunete sunt folosite, printre altele, pentru a susține procesele chimice. Lichidele chimice, de exemplu, sunt supuse unor vibrații puternice și uniforme în domeniul ultrasonic.

Aceste vibrații intense în lichid creează un număr infinit de micro-bule de vid, care se prăbușesc în mod repetat ca o implozie, eliberând niveluri ridicate de energie. Această eliberare locală de energie în intervalul micro este estimată la până la 1000 atm.

Acest proces se numește cavitație acustică.

LUBRIFICANTI CAVITUBE

Uleiurile REKTOL constau din până la 12 compuși chimici diferiți care sunt procesați într-un lichid omogen. Aceasta înseamnă că aceste produse petroliere ar trebui să aibă aceeași densitate, compoziție și funcție în fiecare zonă, indiferent cât de mică. Acest lucru se face de obicei folosind procese de amestecare controlată la temperatură (de exemplu, agitatoare intensive), care necesită foarte mult timp și consumă multă energie.

Tehnologia noastră CAVITUBE este realizată la temperatura camerei și are ca rezultat o omogenitate îmbunătățită în gama micro a uleiurilor, ceea ce asigură o funcționare îmbunătățită și consistentă a amestecului de ulei. În plus, tehnologia noastră de omogenizare CAVITUBE nu numai că economisește timpul de proces, dar înlocuiește și energia termică fosilă din încălzirea uleiului și gazelor utilizate în procesele convenționale de amestecare la temperatură (până la 70% din energia totală) cu energie electrică regenerativă (ultrasunete).