REKTOL.ro prin compania INEDIT CAR & TRUCK SRL este mândru să fie distribuitorul exclusiv al Rektol GmbH & Co. in ROMANIA. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse Rektol de calitate germană. Rektol produce și dezvoltă lubrifianți de înaltă performanță pentru sectoarele auto și industriale, precum și uleiuri clasice pentru vehicule veterane, de epocă și clasice. Cei peste 130 de ani de experiență pe piață și competența de dezvoltare a afacerii noastre de familie ne permit o determinare și fabricare precisă a lubrifianților pentru fiecare aplicație. Pentru lubrifianții din producția proprie din Germania, folosim numai uleiuri de bază și aditivi atent selectați, lucru dovedit în practică în parteneriatul de lungă durată cu furnizorii noștri.

 

Marca REKTOL reprezintă calitatea premium și cea mai înaltă satisfacție a clienților.

De mai bine de 130 de ani, REKTOL AG dezvoltă și produce lubrifianți de înaltă performanță exclusiv în Germania. Filosofia noastră de afaceri bazată pe parteneriat este modelată prin tratarea clienților, furnizorilor și colegilor cu respect, indiferent de naționalitate, cultură sau religie.

Dorința noastră de a investi în procese de producție inovatoare, ambalaje noi și cele mai recente dezvoltări de produse este o bază esențială a poveștii noastre de succes. Adaptate la dorințele clienților noștri, oferim numeroase soluții individuale, pentru a răspunde tendințelor actuale de pe piețele internaționale.

Lucrăm pe nivele ierahice care permit un grad ridicat de flexibilitate și rapiditate în echipele de lucru. În acest fel, fiecare partener și fiecare angajat contribuie în mod special la succesul nostru global.

REKTOL este certificat conform DIN EN ISO 9001: 2015